Diensten voor gegevensbescherming

The DPO Centre biedt diensten voor AVG en gegevensbescherming om uw organisatie inzicht te geven in uw gegevenslandschap en de beste werkwijzen om aan te tonen dat de wet- en regelgeving voor gegevensbescherming wordt nageleefd. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van op maat gemaakte ondersteuning, advies en expertise op het gebied van gegevensbescherming aan uw organisatie, waar u ook gevestigd bent.

Wij bieden diverse oplossingen, van op maat gesneden adviesdiensten tot uitbestede ondersteuning door een functionaris voor gegevensbescherming (FG), die worden ondersteund door de ondersteuning, gedeelde beste praktijken en modeldocumentatie. Deze zijn ontwikkeld op basis van de ervaring van The DPO Centre in zijn samenwerking met meer dan 900 organisaties van over de hele wereld. Of u nu een consultant, FG of AVG-vertegenwoordiger nodig hebt; ons deskundige en ervaren team levert het specialistische advies en de expertise die u nodig hebt.

Als u hulp nodig hebt bij de naleving van uw gegevensbescherming, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op Bel ons

Data Protection Officer

“We’ve built a strong ethos of data protection throughout the entire organisation and having a highly knowledgeable outsourced DPO from the DPO Centre has been integral to enabling us to achieve this. Our DPO has been able to advise on a wide range of legislative changes and how we should manage our fundraising activities whilst still protecting our donors’ privacy and their new rights under data protection law.”

Emma Fuller
NSPCC

“The response time to queries has been spot on throughout our time with The DPO Centre and the quality of the responses has been spot on. Our DPO from the DPO Centre is an asset to our team.”

Foreign Exchange Service company

U kunt ook op één van de onderstaande opties klikken om ons te spreken

 

E-mail Bellen

ONZE DIENSTEN VOOR GEGEVENSBESCHERMING

Onze diensten zijn ontworpen om alle problemen op het gebied van gegevensbescherming binnen uw organisatie aan te pakken. Wij bieden adviesdiensten, uitbestede FG’s, AVG-vertegenwoordigers, trainingen en bewustmaking voor het personeel en een advieslijn voor gegevensbescherming, die wordt bemand door ons grote team van deskundige FG’s.

Uitbestede functionarissen voor gegevensbescherming

Onze uitbestede FG-dienst voorziet u van één of meer zeer ervaren FG’s uit ons grote team. Onze FG’s werken met u samen, op locatie of op afstand, als een integraal lid van uw team. Onze deskundige FG’s geven u advies en begeleiding en kunnen uw compliancekader beheren, inclusief uw beleidsdocumenten, gegevenskaarten en Verwerkingsregister, DPIA’s en beoordelingen, overeenkomsten inzake gegevensdeling en -verwerking, reacties op de rechten van betrokkenen en documentatie, evenals uw risico- en inbreukregisters.

Meer informatie

GDPR-vertegenwoordiger

Als u persoonsgegevens verwerkt van inwoners van de EU of het VK, maar u bent niet fysiek aanwezig in deze gebieden, dan moet u wellicht een vertegenwoordiger aanwijzen op grond van Artikel 27 van de AVG. Onze vertegenwoordigingsdienst voor de EU en het VK voorziet u van de deskundigheid om uw register van verwerkingsactiviteiten (Verwerkingsregister) op te stellen en vervolgens de nodige vestigingsgegevens, lokaal telefoonnummer en vertaaldienst in elk van de 27 EU-lidstaten te verstrekken.

Meer informatie

Consultancy voor gegevensbescherming

Ons ervaren team van consultants voor gegevensbescherming levert op maat gesneden advies en begeleiding en levert allerlei specifieke diensten waarmee u uw gegevens beter kunt begrijpen. Onze diensten zullen u helpen uw transparantie te verbeteren, de risico’s voor gegevensbescherming te verminderen en de kans op tekortkomingen in de compliance te verkleinen. Dit leidt tot meer vertrouwen bij uw klanten, meer loyaliteit en een grotere betrokkenheid.

 

Meer informatie

Advieslijn voor gegevensbescherming

Onze advieslijn wordt bemand door ons grote team van ervaren FG’s. De dienst is een integraal onderdeel van onze uitbestede FG en onze EU/UK-vertegenwoordigingsdiensten. Wij bieden echter ook stand-alone toegang tot de dienst als advieslijn voor organisaties die expertise over een bepaald onderwerp zoeken en toegang willen tot een bredere pool van kennis en ervaring dan beschikbaar is via interne bronnen.

 

Meer informatie

VOORDELEN VAN ONZE UITBESTEDE DIENSTEN VOOR GEGEVENSBESCHERMING

Dankzij de grondige kennis en ervaring binnen ons team, leveren de diensten van The DPO Centre veel meer waarde voor uw organisatie dan de diensten van een onafhankelijke contractant of een kleiner team voor gegevensbescherming. Wij kunnen aantonen dat wij ervaring hebben met verschillende sectoren en organisaties en onze consultants hebben gewerkt met allerlei platforms, tools, verkopers en software, waardoor wij kosteneffectieve, goed geïnformeerde begeleiding en passende oplossingen kunnen bieden.

gbp
Zeer kosteneffectief.
thumbs up
Ervaring en gedeelde beste praktijken die zijn opgedaan bij de samenwerking met meer dan 900 cliënten.
icon
Aangewezen functionaris voor gegevensbescherming die op locatie met uw team werkt.
DPO_Factsheet_Icons33
Al bestaande modeldocumentatie die is getest en gevalideerd in verschillende sectoren.
icon
Pragmatisch, duidelijk en oplossingsgericht advies.
DPO_Factsheet_Icons34
VK en pan-Europese expertise.

OPLOSSINGEN VOOR GEGEVENSBESCHERMING IN SECTOREN

Iedere sector heeft behoefte aan oplossingen voor gegevensbescherming, maar niet iedere sector heeft met dezelfde problemen te maken. De risiconiveaus verschillen per sector, afhankelijk van de specifieke nalevingsnormen en marktverwachtingen. The DPO Centre begrijpt de specifieke vereisten van uw sector en onze experts kunnen oplossingen op maat bieden voor uw organisatie.

Onze deskundigen hebben jarenlange ervaring met het leveren van diensten voor gegevensbescherming en compliance voor verschillende sectoren. Wij bieden u ook de gemoedsrust dat u werkt met één van de grootste en meest gevestigde dienstverleners op het gebied van gegevensbescherming.

In welke sector u ook werkzaam bent; onze deskundige FG’s bieden u oplossingen op maat om aan uw behoeften te voldoen en compliance te garanderen.

quote

Chris Farman

Technisch manager bij Bristow & Sutor

“Communication between the DPO, our team and the other organisations we work with has been excellent and this strong working relationship is set to continue and thrive”

BS

Doe hieronder een aanvraag

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

U kunt ook op één van de onderstaande opties klikken om ons te spreken

 

E-mail Bellen