Waarom bij ons werken?

Wil jij het verschil maken? Gerespecteerd, gewaardeerd, aangemoedigd worden? Om deel uit te maken van iets meer dan alleen een baan, en erkend te worden voor de bijdrage die je levert?

Het DPO-center is er niet om te winnen door de ‘beste’ of de ‘grootste’ of de meest ‘succesvolle’ te zijn. Ons doel is om “een opmerkelijk team te inspireren en te ontwikkelen, dat het buitengewone levert”.

Onze #oneteam-filosofie moedigt elk lid van ons team aan om respect te hebben, zich aan te passen en te leveren; om te groeien en te genieten van je reis.

We winnen omdat we #oneteam zijn .

Functionaris voor gegevensbescherming – Nederland

Vanwege onze voortdurende groei en Europese expansie hebben we een ervaren Data Protection Officer in Nederland nodig met een track record in de rol, die compliance gedreven is, uitstekende communicatie- en presentatievaardigheden kan aantonen en in staat is om positieve veranderingen binnen een organisatie te beïnvloeden, aan te moedigen en te ondersteunen.

Klick Hier om de volledige functiespecificaties te downloaden of om te solliciteren, stuur een e-mail naar recruitment@dpocentre.com.

Om ons privacybeleid voor werving te bekijken, alstublieft klick hier.

Echte mensen, echte verhalen

Maak kennis met Dick, een van onze functionarissen voor gegevensbescherming in Nederland. In onderstaande video deelt, Dick zijn visie op waarom The DPO Centre zo’n bijzondere plek is om te werken. Onze #ONETEAM aanpak, de variateit aan klanten waarmee we werken en de mogelijkheid om zich professioneel te ontwikkelen zijn slechts enkele redenen waarom hij voor The DPO Centre heeft gekozen.

Voor meer mogelijkheden, klick hier.

Click one of the options below to speak to us about our Data Protection Services

 

Email Call Contact Form