Voordelen van het uitbesteden van uw FG

De uitbestede functionaris voor gegevensbescherming van The DPO Centre biedt flexibele en op maat gesneden ondersteuning, advies en expertise op het gebied van gegevensbescherming voor uw organisatie – waar u zich ook bevindt in het Verenigd Koninkrijk.

De dienst biedt u zeer ervaren en gekwalificeerde functionarissen voor gegevensbescherming (FG’s) die bij u op locatie werken als volwaardig lid van uw team.

Er zijn talloze voordelen verbonden aan het uitbesteden van uw FG-rol aan The DPO Centre, maar wij hebben hieronder de tien belangrijkste voor u op een rijtje gezet.

DPO translator

Top 10 Belangrijkste Voordelen

  1. The DPO Centre heeft aan meer dan 850 klanten uit de meest uiteenlopende sectoren diensten op het gebied van gegevensbescherming verleend. Hierdoor beschikt ons team over een veel bredere kennis dan een klein team of één enkele persoon zou kunnen opdoen en onderhouden.
  2. In tegenstelling tot andere uitbestede dienstverleners werken onze FG’s (indien nodig) samen met u in uw kantoren als volwaardig lid van uw team, verdiepen zij zich in uw bedrijfscultuur en hanteren zij een proactieve in plaats van reactieve aanpak op uw behoeften.
  3. Uw FG wordt gekozen uit een team van fulltime FG’s, zelfs één van de grootste FG-teams die er zijn. Zij kunnen dus overleggen met en kennis putten uit hun collega’s, zodat de interpretaties van de wet en de genomen beslissingen worden afgeleid uit een veel bredere en gefacetteerde kennisbasis.
  4. Een FG van The DPO Centre biedt u, in plaats van een zelfstandige persoon, het voordeel van onze voortdurend evoluerende en verbeterende centrale pool van processen en beproefde modeldocumentatie. Dit betekent dat uw FG alleen de nodige tijd besteedt aan het afstemmen van de processen op uw behoeften, zonder dat ze vanaf het begin moeten worden onderzocht en gecreëerd.
  5. Als lid van een groter team kunnen indien nodig extra middelen worden ingezet.
  6. The DPO Centre heeft een uitgebreide kennis van gegevensbeschermings- en cyberbeveiligingsplatforms, -tools, -leveranciers en -softwareoplossingen en kan dus geïnformeerde begeleiding bieden, de beslissingstijd verkorten en de keuze verbeteren.
  7. Uw primaire FG is verantwoordelijk voor de rol en wordt (zonder extra kosten) ondersteund door een secundaire FG, die indien nodig bijspringt. Dit garandeert een naadloze dienstverlening en voorkomt de afleiding, de kosten en het ongemak van het werven van vervangers.
  8. De bedrijfskosten bedragen uitsluitend de tijd van uw FG die u gebruikt, en u hoeft nooit te voldoen aan de kosten van permanente opleiding, secundaire arbeidsvoorwaarden, afwezigheid, vakantie of ziekte. Daarnaast vermijdt u alle arbeidsverplichtingen.
  9. De activiteiten van uw FG worden gecontroleerd en beheerd door het hoofd FG’s van The DPO Centre, zodat ze geen tijd of aandacht van uw managementteam opslokken. De kwaliteit van de dienstverlening wordt ook bewaakt door ons Hoofd Client Services, waardoor we altijd een passende, gestructureerde, gecoördineerde en kwaliteitsgerichte dienstverlening leveren.
  10. Onze FGs’s werken volgens een beproefd takenpakket, dat is ontwikkeld op basis van de samenwerking met allerlei klanten. Elk element van het werkschema is gekoppeld aan de zeven principes van de AVG, wat betekent dat we duidelijk kunnen aantonen en regelmatig kunnen rapporteren hoe het risico zich ontwikkelt en in de loop van de tijd afneemt.
Wij geloven stellig dat deze voordelen er samen voor zorgen dat een FG van DPO Centre deze sleutelrol veel meer waarde geeft dan een klein team, één onafhankelijke contractant of een interne werknemer.

ONZE PARTNERS

Wij werken met organisaties in een zeer uiteenlopende sectoren, waaronder:

Medical and Healthcare

Medische sector en
gezondheidszorg

Software and Technology

Software en
technologie

Retail and eCommerce

Detailhandel en
e-Commerce

Finance and Insurance

Financiële sector
en verzekeringswezen

Education, Schools and Colleges

Onderwijs, scholen
en universiteiten

Charities and Not-for-profit

Liefdadigheidsinstellingen en
non-profitorganisaties

Doe hieronder een aanvraag

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Klik op één van de onderstaande opties om ons te spreken over onze diensten op het gebied van gegevensbescherming

 

E-mail Bellen Contactformulier